Про перемогу нашого сайту на популярному літературному сайті

19 травня в Українській літературній газеті опубліковано статтю Оксани Кротюк, ініціаторки Всеукраїнського конкурсу «Літературна візитка краю». У цій статті детально розказано про сам конкурс, його учасників, їхні сайти та наслідки самого конкурсу.

Дуже приємно, що в ній опубліковано фрагмент інтерв’ю з нашими дівчатами, учасницями конкурсу.

… А що ж кажуть про участь у цих змаганнях самі конкурсанти, як ставляться вони до створених про видатних земляків сайтів? Подамо тут анкетні відповіді лише однієї з команд, Прилуцький педколедж (Наталія Бобошко, Ангеліна Гатченко, Діана Дредун, Лілія Латун, Наталія Литвиненко), сайт про Любов Забашту:

Чому ви вирішили взяти участь у цьому конкурсі?
— Хотілося спробувати сили в новому для себе виді діяльності, одна справа — вчити це на парах, інша — втілювати в реальному житті.

З якими труднощами зіткнулися ви під час творення вебсайту?
— Стислу біографію Любові Забашти можна знайти на багатьох сайтах. Значно важче було знайти цікаві маловідомі факти з її життя, статті з аналізом творчості.
— В Інтернеті можна знати небагато світлин Любові Забашти, їх копіюють із сайту в сайт. Під час роботи над своєю вебсторінкою ми зібрали з різних джерел значний фотоархів.

А що в цій роботі було найцікавішим, найзахопливішим?
— Найцікавішим для мене було те, що повністю увесь сайт ми робили з нуля . Це новий досвід, перевірка своїх знань та вмінь.

— Оскільки наш гурток (студія Bitrate, яка працює в коледжі) спеціалізується на підготовці відео, то, працюючи в конкурсі, ми зняли 5 відео про творчість Любові Забашти. До цього ми долучили викладачів коледжу, студентів та навіть діток із дитячого садочка.

— Історія кохання Любові Забашти та Андрія Малишка.
— Взагалі цікаво було все, але сама участь у такому конкурсі, та ще й у класній команді — що може бути цікавішим!

Як ви бачите майбутнє свого сайту?
— Впевнена, що наш сайт буде широко використовуватися читачами будь-якого віку. Адже він містить вдосталь пізнавальної інформації, цікавих фото, збірки пісень та книжок. Дуже надіюсь на те, що наша титанічна праця не буде марною і наш сайт матиме гарний попит в майбутньому. Сайт передамо Прилуцькій міській центральній бібліотеці імені Любові Забашти, яка буде його вести надалі..

Повну версію статті можна переглянути за посиланням

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *