Місто моє

Про підсумки літературного конкурсу 2020 року

previous arrow
next arrow
PlayPause
Slider

4 вересня на бібліомайданчику міської центральної бібліотеки імені Любові Забашти відбулося вручення нагород переможцям та відзначення учасників міського літературного конкурсу «Місто моє», присвяченого 935-річчю міста Прилуки.

У різних вікових категоріях переможцями визнано Аліну Заєць студентку ІІ курсу Прилуцького профліцею (І місце), Анастасію Дорошенко, студентку КНДУ ім. Т. Шевченка та Катерину Скрипку, студентку ІІІ курсу Прилуцького медичного коледжу, які розділили перемогу у категорії від 15 до 35 років. В номінації «Від 35 років і старші» перше місце розділили Ніна Горбань та Тетяна Шевченко, початківці пера, у своїй віковій категорії.

Прилуцькі письменники, які також долучились до Конкурсу – Ніна Полив’яна, Валентина Грибенко, Світлана Коробова, Ніна Заболотна, Анатолій Риженко – відзначені грамотами і пам’ятними подарунками.

Учасників та переможців конкурсу вітали: заступник міського голови з питань виконавчих органів ради – Тетяна Шкуренко, начальник відділу культури та туризму Прилуцької міської ради – Катерина Мовчан, а також член Спілки письменників України – Ніна Ткаченко. Поважні гості відзначили поетичну майстерність містян та їхню невимовну любов до малої Батьківщини, а також зазначили, що літературний конкурс «Місто моє» став чудовою можливістю самореалізації початківців на літературній ниві.

Репортаж ТК “Прилуки”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *